Simbênia | Concerts | The Beetles, Homenatge a John Lennon 
Actualització: 15.01.2001 - 20:00GMT

 

HOMENATGE A JOHN LENNON
1980-2000
Sala Mariscal, L'Estartit, Girona - Dijous, 7 de desembre de 2000

Sanrock dels Beatles

Uh, niño! Ara va, un comentari del concert dels Beetles d'aquest dijous. Destacar sobretot que l'Àngel Valentí no ha pogut tocar (bé, ha tocat només un tema, i a sobre lent: el Free as a bird amb que hem començat el concert), perquè fa pocs dies es va fer mal a l'esquena. El seu lloc l'ha ocupat Marcos Borrego, un bon amic del grup.Tot i el canvi de bateria a última hora, hem pogut preparar bastants temes amb en Marcos, i al final més o menys hem acabat tocant les mateixes que soliem tocar aquest estiu. Només que no ens hem atrevit amb I am the walrus, Getting Better, Help! i alguna altra. En canvi, hem tocat Some Other Guy i Taxman que mai haviem fet amb l'Àngel. En general els temes han sonat força bé. Només he notat el canvi de bateria en cançons com Nowhere man (sobretot) o She Loves You, on es trobava a faltar el toc de l'Àngel.

El final del concert amb jam session inclosa, justificada en part perquè en Jofre, un cop ha acabat l'últim tema cantat de la nit (el You really got me... dels KINKS! que hem tocat després del Long tall Sally) ha abandonat l'escenari, perquè no podia continuar del mal de cap que tenia. I res mes. Vaig cap a dormir. Bona nit!

 


Thanx Quim!!!

Comentari
El Bestiari (que no bèstia) del Crises83

Moltes i moltes gràcies al baix de la nit, el Quim, per haver escrit la crònica de la nit i per haver-nos passat el set-list (esanejat i tot!). Aquí us paso una transcripció del mateix a la qual, espero no haver-hi ficat la pota gaire. Pel que veig, els The Beetles es van portar i van tocar 30 cançons!!

Free as a bird
Twist & Shout
Please Please Me
I Want to Hold Your Hand
Day Tripper
Some Other Guy
She Loves You
Nowhere Man
Yesterday
A Hard's Day Night
Help!
If I Needed Someone
Rain
Love Me Do
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
Lucy in the Sky with Diamonds
Getting Better
Taxman
Hey Bulldog
Magical Mistery Tour
Something
Birthday
Don't Let Me Down
Come Together
Helter Skelter
Imagine/Give Peace a Chance
Bisos:
I Saw Her Standing There
Paperback Writer
Money
Long Tall Sally
You Really Got Me

També s'ha de dir que no només van sonar The Beatles. Imagine i Give Peace a Chance son temes de John Lennon, i, com senyala el Quim, el tema final, You Really Got Me, és dels Kinks. Una nit increïble pel que es veu... quina enveja!! ;-)


Realització: Quim Xicoira - Fotografies: Rafi Martínez