Simbênia | Concerts
Actualització: 17.01.2001 - 09:00GMT

5   A N Y S   P E N E ' S   +   G L A U C S
Sala Mariscal, L'Estartit, Girona - 16 d'octubre de 1999

Crònica

Amb aquest nom es va anunciar el concert conmemoració del cinquè anniversari del grup Pene's In Fronteras, precedent directe del Glaus. El set promès constaria de totes les cançons del grup (amb especial interès la interpretació dels temes de la maqueta del 95) i un avanç de les cançons del proper disc. A més, al concert tornaria a tocar amb el grup l'Eduard Font, ex-Glaucs i actual component de Sopa de Cabra.
La CAG, club de fans oficial, va fletar un autobús Barcelona-L'Estartit i va deparar una sorpresa als qui van poder anar amb ells: tot un CD privat en exclussiva realitzat pel Jofre com a regal per als autèntics seguidors del grup en el qual s'inclouen els temes de la maqueta "No fingirem" juntament amb un set acúsitc enregistrat a RAC105.
Al final, unes quantes versions dels Beatles, un increible "Creep" dels Radiohead, unes quantes del "Si vols venir", alguna inèdita i una interpretació en viu de la inacabada "Equívoc, realitat o dubte". L'actuació començà gairebé a les 2 de la matinada i acabà prop de les 4. Tota una nit!!


Realització: Alícia i Àngel