Simbênia | Especials
Actualització: 18.01.2001 - 21:00GMT

    

 

Enregistrada el 3 d'octubre a l'estudi que Jesus Rovira (Lax'n'Busto) té a El Vendrell i mesclada als Musiclan de Figueres, Jo voldria que tot l'any fos com Nadal és l'aportació dels Glaucs al disc Altres Cançons de Nadal. Aquest CD, que des del dia 2 de desembre està a la venda, és una recopilació de nadales enregistrades per diferents grups musicals catalans, de Els Pets a Los Sencillos, amb temes propis i versions.

Jo voldria que tot l'any fos com Nadal és l'adaptació al català (realitzada pel Jofre, prèvia traducció de la Rafi Martínez) del tema Bon Jovi, cara-b del single Keep the Faith, I Wish Everyday Could Be Like Christmas. La idea de fer una adaptació en lloc d'un tema nou relacionat amb el Nadal ha estat ja que al seu darrer disc la cançó La nit de reis ja té aquesta temàtica.

Ara bé, al final de la cançó, els Glaucs han inclós la seva versió de Christmas Time is Here Again. Aquesta cançó (com han anunciat a la web oficial) és una raresa de The Beatles, ja que va ser una cançó enregistrada especialment pel seu club de fans el 1964 i que es va reeditar com a cara-b del CDsingle     Free as a Bird, gran atractiu del recopilatori Anthology.

A més, Jo voldria que tot l'any fos com Nadal és el primer material que el Miquel Sospedra enregistra amb els Glaucs.

L L E T R A  D E
JO VOLDRIA QUE TOT L'ANY FOS COM NADAL

L L E T R A  O R I G I N A L  D E
I WISH EVERYDAY COULD BE LIKE CHRISTMAS

L L E T R A  O R I G I N A L  D E
CHRISTMAS TIME (IS HERE AGAIN)


Fonts: CAG-Glaucs